Iin Taksikyyti

Iin Taksikyyti - meille asiakas on ykkönen!
Iin Taksikyyti - meille asiakas on ykkönen!

Tietoa meistä

Mikä on Iin Taksikyyti?

Iin Taksikyyti - meille asiakas on ykkönen!

Iin Taksikyyti on nimensä veroisesti taksi- ja tilausajoja tarjoava yritys Pohjois-Pohjanmaalla Iissä.

Olemme toimineet palvelualalla jo vuodesta 1984 saakka, Iin Taksikyyti itsessään on toiminut jo vuodesta 2008 luoden pitkäaikaisia, laadukkaita asiakassuhteita.

Yrityksen toiminnan kivijalkana toimii palvelun laadukkuus, kyydin turvallisuus ja rautainen ammattitaito jokaisella kuljettajalla.

Yrityksen erikoisalaa ovat invataksipalvelut, joita varten kalustoa on varusteltu ensiluokkaisella apuväline- ja nostotekniikalla. Lisäksi palveluvalikoimastamme löytyvät myös bussit ja henkilöautot.

Autoja meiltä löytyy 11kpl, joista viisi ovat invavarusteltuja ja kolme tilausajo-ajokkeja jotka ovat 16, 40 ja 55-paikkaisia.

Palvelulupauksemme

Iin Taksikyyti - Turvallisuus, luotettavuus, joustavuus - sitä on Iin Taksikyydin invataksi palvelu

Monipuolisuus
Olemme pyrkineet hankkimaan ja rakentamaan kalustomme sen mukaan, että pystymme tarjoamaan laadukasta kuljetusta tilanteessa kuin tilanteessa.

Asiakaslähtöisyys ja asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu ja asiakaslähtöisyys on meille kaikki kaikessa, joka näkyy kokoajan läsnäolollaan arjessa meidän kuljettajien työssä.

Laadukas kalusto
Meille kaluston turvallisuus, siisteys ja huippukunnon ylläpitäminen ovat tärkeitä asioita, joihin kiinnitämme huomiota jokapäiväisessä työssämme.

Lähetä meille viesti

Asiakaspalvelu on meille kaikki kaikessa, joten otamme mielellämme viestisi vastaan ja vastaamme siihen mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä
Scroll to Top